Op 10 September 2019 zijn Danny en ‘zijn’ Caroline de trotse ouders geworden van een zoon: Joep. Joep had geen zin om braaf te wachten tot de tijd erop zat, hij kwam zodoende al na 32,5 weken op de wereld. Hij woog op dat moment 1995 gram en was 42 cm lang.  Dit betekende uiteraard dat hij eerst nog een poosje aan moest sterken in het ziekenhuis. Nu, een aantal weken later, maken papa, mama en Joep het goed. Joep weegt nu intussen gelukkig alweer 3600 gram.

Wij kennen Danny natuurlijk al jaren als keeper binnen de selectieteams. Ook was hij nog een tijdje actief bij MVV 5. De laatste jaren staat de vriendelijke keeper zelden zelf nog ‘onder de lat’. Tegenwoordig probeert hij de keepers van MVV’27 wekelijks weer een beetje beter te maken als keeperstrainer. Daar zijn wij hem natuurlijk zeer erkentelijk voor.

Op momenten als deze gaan onze gedachten altijd ook weer even terug naar Danny’s vader: John van der Meij. De voormalige keeperstrainer verloor een aantal jaar geleden de ongelijke strijd tegen de ziekte ALS. Veel te vroeg moesten wij afscheid van hem nemen. Wat zou opa John trots zijn geweest op Danny, Caroliene en ‘hun’ Joep…

Op dit moment is de altijd goedlachse papa even niet zo vaak aanwezig op de club. Hij heeft alle aandacht nodig voor zijn nieuwe baan en, uiteraard, voor zijn kersverse gezinnetje. Wij wensen Danny, Caroliene en Joep heel veel liefde, geluk en gezondheid toe. Namens MVV’27 zullen we zorgen dat het traditionele MVV-rompertje snel in het bezit van Joep zal komen.