Bouwbedrijf JJ de Haas heeft zich voor de komende drie-en-een-half jaar als Zilveren Vriend geconformeerd aan MVV ’27. Ondernemers Jacco de Haas (foto links) en Hilbert van der Hout ( foto rechts) ondertekenden afgelopen week de contracten in bijzijn van Bob van der Gaag van de sponsorcommissie van onze vereniging.

Het bouwbedrijf werd in 1965 op de huidige locatie (toen nog Maasland) opgericht door Koos de Haas. In 1998 nam Jacco de leiding van het bedrijf over van zijn vader en onder zijn vleugels groeide de onderneming verder uit tot een modern bouwbedrijf met vijftien medewerkers. In 2018 werd Hilbert benoemd tot mede-directeur van het bedrijf dat zich zowel op de zakelijke als de particuliere bouwmarkt richt.

Beide ondernemers zijn bekende gezichten bij MVV ’27. In het verleden speelden zij jaren samen in het derde elftal van onze vereniging. Jacco is nog steeds met grote regelmaat bij MVV ’27 te vinden als lid van de technische staf van het huidige derde elftal, maar ook als supporter van zijn kinderen die in de jeugdelftallen van MVV ’27 actief zijn.

In de komende periode zullen ook de medewerkers van bouwbedrijf JJ de Haas regelmatig bij MVV ’27 te vinden zijn, want de onderneming zal een prominente rol spelen in de renovatie van de kleedkamers komende winter. Bouwbedrijf De Haas heeft de tekeningen voor de nieuwe kleedkamers gemaakt en zal ook de uitvoering van het project voor haar rekening nemen. Hieruit is ook de sponsorovereenkomst voortgevloeid. MVV ’27 is hier erg blij mee en hoopt dat het in de komend periode erg prettig samen zal werken met Jacco, Hilbert en hun medewerkers.