Als alles volgens plan verloopt, zal Sinterklaas met zijn Pieten aanstaande zaterdag weer voet op Nederlandse bodem zetten. Natuurlijk brengt hij ook dit jaar weer een bezoek aan MVV ’27 en wel op woensdag 27 november.

Op deze dag zal de goedheiligman zich om 15:30 melden op sportpark de Commandeur om de jongste leden van MVV ’27 weer een leuke middag te bezorgen. Is jouw zoon of dochter tussen de 4 en 8 jaar oud? Dan is hij/zij van harte welkom om dit samen met ons te vieren op 27 november. Het feest zal tot ongeveer 17.30 duren. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Achter de bar in de kantine van MVV ‘27 kun je bovendien een kleurplaat ophalen. De kinderen kunnen deze inkleuren en dan weer inleveren voor 23 november zodat wij ze op tijd bij sinterklaas en zijn pieten kunnen bezorgen. De mooiste kleurplaat wint een leuke prijs, dus zorg ervoor dat naam en leeftijd op de kleurplaat genoteerd staan!

Tot woensdag 27 november.