De competitie werd hervat met een uitwedstrijd tegen Loosduinen JO9-1. De regenachtige en winderige weersomstandigheden waren van geen invloed op het enthousiasme en de strijdlust.

De wedstrijd startte met Guido in het doel en Amoz stond reserve. Daan was een weekendje weg waardoor er éénwisselspeler was. Vanaf de start ging de bal van de ene naar de andere kant en was er balverlies en winst voor beide partijen. De spelers van beide zijden moesten nog even wennen. De openingstreffer was in de vierde minuut voor de thuisploeg (0-1). Minder dan een minuut later scoorde Tijn twee keer vlak achter elkaar (1-2). Loosduinen zette druk op de verdediging. Een goed keepende Guido kon nog een aantal aanvallen pareren.  Helaas kwam de gelijkmaker (2-2). Vlak voor de eerste onderbreking na 10 min kon Nees nog de stand in het voordeel van MVV brengen vanuit een genomen corner(2-3).

Amoz kwam erin voor Merlijn en gaf meteen zijn visitekaartje af door een mooi schot genomen iets over de middellijn (2-4). Amoz, Luuk en Tijn wisten elkaar te vinden. Tijn kon daardoor mooi scoren met zijn derde doelpunt (2-5). Vlak voor rust kreeg Nees een bal tegen zijn neus en bril. Gelukkig kon zijn bloedneus snel gestelpt worden en bleef de bikkel in het veld. Na een doelpunt van Giotom (2-6) kon Nees daarna ook nog scoren (2-7). Loosduinen maakte vlak voor rust het verschil kleiner (3-7), maar de jongens konden met een stevige voorsprong de rust kon ingaan.

Na de rust kreeg Nees even pauze en kwam Merlijn er weer in. Giotom verving Guido als keeper. Binnen een minuut kwam er een mooie combinatie van Luuk en Tijn (3-9). Luuk scoorde daarna nog een keer mooi in de linkerbovenhoek. Loosduinen scoorde nog een tegendoelpunt (4-9) Vlak voordat werd gefloten voor de laatste rust scoorde Amoz met een prachtige strakke trap vanaf afstand (4-10).

In het laatste kwart van de wedstrijd werd Guido gewisseld met Nees. Luuk maakte nog het tiende doelpunt (4-11). De Loosduinse keeper had een mooie redding op een schot van Amoz, waardoor de bal net over de bovenlat ging. Helaas voor Loosduinen kwam even later Luuk weer voor het doel en schoot raak (4-12). Loosduinen gaf echter niet op. Binnen een minuut scoorde Loosduinen twee keer (6-11). De jongens gingen beter verdedigen om de voorsprong te behouden. Merlijn maakte het laatste doelpunt met de binnenkant paal (6-13).

De eerste gewonnen wedstrijd van de periode voor de winterstop is een feit. De eerste klap is een daalder waard. De extra oefeningen met o.a. de selectie in de herfstvakantie en op de vrijdagavonden hebben effect gehad.