Dsvp Vr4 – MVV’27 VR1                    Einduitslag 8-1

Geen regenbui en toch volledig afgedroogd!!!!

Is dit erg meiden? Ja, natuurlijk als je de uitslag zo leest wel en aan de andere kant, dit is wel de ploeg die waarschijnlijk de terechte kampioen wordt. Een goede voetballende ploeg met op alle posities steeds het idee of hullie er eentje meer hadden staan. Ze spelen het voetbal dat wij heel graag willen en wat we vaak ook laten zien op de training en in andere wedstrijden.                                                                                                                Na een indrukwekkende minuut stilte konden we gaan beginnen aan de wedstrijd wat wel eens DE WEDSTRIJD kon gaan worden. Zeker met alle rare uitslagen in deze poule. Vooraf in de kleedkamer een soort van strategie afgesproken. Iets wat de afgelopen wedstrijden wel lukte. Als dan 1 of 2 meiden het niet lukte dan was dit nog wel aan te coachen. Nu was het eigenlijk een soort van Off Day van het hele team. Niets lukte alle ballen stuiterden van het voetje af. Mede ook dat we op gras speelden en dan doet de bal toch andere dingen bij het opstuiteren. Aannames kwamen daardoor bij de tegenstander in de voeten en die konden bij de omschakeling direct gevaar stichten. Ging er dan niets goed? Jawel, hoor ook hele leuke aanvallen waarbij we net het geluk misten. Zij hadden alleen gewoon het betere spel, maar in plaats van 4-0 had het ook 4-2 kunnen staan met de rust.                                                                                                                               In de kleedkamer tijdens de rust valt er dan weinig te zeggen. Proberen het voetballend uit te spelen en zeker voor de goals gaan. Dat is iets wat jullie toch altijd blijven doen, met inzet blijven strijden, al is het maar voor die ene goal. Dsvp blijft voetballen zoals de 1e helft en dan nog een tandje erbij en hierdoor komen we er eigenlijk niet meer aan te pas. De sporadische uitvallen die we hebben, missen we dan ook het geluk, maar dat was ons vandaag gewoon niet gegund. Het blijft verder wel een leuke sportieve wedstrijd. Dan klinkt ineens het bekende stemmetje wat op de training ook altijd te horen is, als er nog 2 minuten te gaan is: “ De winnende goal”. We beginnen een aanval, hij wordt heerlijk door gestoken, Gaby maakt een sprint en schiet de bal er heerlijk in. De coacht juicht, de meiden ontzettend blij en het Atje voor de sfeer klinkt over het veld. Wij zijn blijer met de ene goal als zij met hun acht goals, eh 7 goals eh, 6 goals en een goed lezer heeft hiervoor niet veel nodig om het te begrijpen. Ik vond die ene goal in de kruising echt een wereld goal met het koppie. De scheids fluit af en het zit er gelukkig op. We druipen het veld af terwijl er in de verte op veld 14 nog een wedstrijd begint om 16.45 uur (de lichten springen aan).                  Moraal van deze wedstrijd: Verliezen van een wedstrijd in deze poule, wil echt niets zeggen.                                                                                                  Roos onwijs bedankt voor het willen keepen bij ons. Je hebt het uitstekend gedaan. Ik hoop dat je het een volgende keer nog eens wil doen.                 Fijn weekend, tot maandag.                                                                        Josephine.