Na de ruime overwinnen tegen MSV’71 (4-0) vertrok de ploeg van trainers Hakan Copur, Jeroen Vermeulen en Jacco de Haas met een goed gevoel naar Pijnacker, om daar te strijden tegen het 3e elftal van DSVP.

Op een mooie zaterdagmiddag trapte het 3e af met maar één doel: 3 punten. MVV’27 kreeg, tegen het inzakkende DSVP, niet meteen grip op de wedstrijd. Het bleef lange tijd 0-0, totdat MVV’27 na ongeveer 35 minuten een vrije trap kreeg. Roan ging net zoals vorige week achter de bal staan, hij schoot MVV’27 met enig geluk op 0-1 voor.

Na een bak thee en wat wijze woorden van Hakan, ging MVV’27 weer met goede moed het veld op. Net zoals in de 1e helft probeerde MVV’27 het spel te maken, dit resulteerde tot de 0-2. Namelijk na ruim 20 minuten gespeeld te hebben in de 2e helft kreeg MVV’27 weer een vrije trap. Deze keer werd het een variant, Jan Willem kreeg de bal van Roan aangespeeld, Jan Willem gaf eigenlijk een net te harde voorzet, maar gelukkig kopte Bouke deze voorzet op zeer fraaie manier binnen.

MVV’27 liet de bal goed rond gaan, hierdoor kon Bouke met een steekbal Sjors één op één sturen met de keeper. Sjors speelde op een zeer mooie manier de keeper uit en scoorde hierdoor de 0-3.

Na 1.5 jaar geen wedstrijd gespeeld te hebben maakte Joeri zijn rentree. Joeri stond niet eens 5 minuten in het veld en pakte meteen op een domme manier een gele kaart. Hij was niet de enige die geel kreeg, ook Bouke en zelfs trainer Hakan kregen geel.

MVV’27 speelde gemakkelijk deze wedstrijd uit, DSVP heeft geen gevaarlijke kans weten te creëren. Al met al kan MVV’27 3 terug kijken op een prima wedstrijd. Dat we de voetballende kwaliteiten hebben om een tegenstander in deze competitie kapot te spelen, is duidelijk.

MVV’27 3 heeft met deze overwinnen de koppositie van rivaal Excelsior M overgenomen.

Opstelling: Tom van den Broek, Jan-Willem Louter (Joost Paping), Bram Scheffers, Sonny Assenberg (Sem Olierhoek), Niels Planken, Joris Sonneveld, Sjors Vreugdenhil, Brady Stralendorff (Joeri van Dongen), Roan Dechering (Dennis Terlouw), Bouke Schippers (Kees Louter), Thom de Koning.