Na de mooie overwinning bij Excelsior M2, kon MVV de serie helaas niet voortzetten.

Dinsdag 22 oktober moest men aantreden tegen Vitesse uit Delft, die uitkomen in de 2e klasse. De staf van MVV had het elftal op vijf plaatsen gewijzigd. Dat was in het begin van de wedstrijd onwennig, waardoor Vitesse binnen 3 minuten op 0-1 voorsprong kwam. MVV herpakte zich prima en na een half uur spelen kwam de gelijkmaker via Dennis Louter. De wedstrijd ging gelijk op en MVV was zeker niet minder de 1e  helft.

Na rust veranderde het spelbeeld. Vitesse is een ploeg met veel beweging . MVV had moeite om onder deze druk uit te voetballen; toch bleef het nog lang 1-1. Het publiek begon al te praten over strafschoppen, want volgens de huidige regels is er geen verlenging. Vitesse mocht na 75 minuten een vrije trap nemen. Deze vrije trap verraste Jari Boon en het werd 1-2.
Hierna kreeg MVV kansen op de gelijkmaker, maar met enig geluk bleef Vitesse overeind en is het bekertoernooi voorbij voor MVV.

Opstelling MVV 27: Jari Boon, Ronald Arkesteijn (Harm Voogt), Yennick Berrevoets, Mike van Uffelen, Jaco Buynink, Sem van Maaswinkel (Lars Kloet), Leon Kersbergen, Finn Verpaalen (Jorrit Fortuin), Dennis Louter Haysam en Rodney Remmerswaal.