De pakjesboot wordt in Spanje klaargemaakt voor vertrek en over enkele weken zet de Sint met zijn Pieten weer voet op Nederlandse bodem. Traditiegetrouw betekent dit dat ook de Speculaaspoppenactie bij MVV ’27 weer van start

Om van deze actie weer een succes te maken, hebben we ook dit jaar weer de hulp nodig van onze enthousiaste jeugdleden. Komende week zullen de verkoopformulieren onder onze jeugdleden worden verspreid en hopen wij dat zij weer zo veel mogelijk speculaaspoppen willen verkopen voor de club. Voor iedere verkochte pop gaat er namelijk een deel naar MVV ’27 en dat geld willen we graag gebruiken voor de renovatie van de kleedkamers.

Vorig jaar lukte het onze leden om 2.700 poppen te verkopen en we hopen natuurlijk dat we dit aantal dit jaar minimaal kunnen evenaren en misschien wel overtreffen. Natuurlijk worden de topverkopers ook weer beloond voor hun harde werken. Net als de afgelopen jaren worden alle verkopers die het lukt om twintig of meer poppen te verkopen, uitgenodigd om met MVV ’27 een voetbalwedstrijd in de Eredivisie bij te wonen. Door omstandigheden is dit er voor de topverkopers van vorig jaar nog niet van gekomen, maar in november zullen zij naar de wedstrijd Sparta -Vitesse gaan.

Komende week zullen de inschrijfformulieren uitgedeeld worden door de trainers / leiders van MVV ’27. Maar als je niet kunt wachten om aan de slag te gaan, dan kun je het formulier HIER ook alvast downloaden. Het is ook mogelijk om een papieren versie te gebruiken.
Voor degenen die graag een speculaaspop willen, zijn deze ook
online te bestellen. Je kunt de pop van een halve kilo (€ 5,-) dan vanaf zaterdag 23 november ophalen bij MVV ’27, zodat je op het heerlijk avondje in ieder geval wat lekkers te snoepen hebt.

Hier nog even de belangrijkste data op een rijtje:

-De bestellijsten moeten uiterlijk zaterdag 9 november zijn ingevuld.
-De verkopers komen de speculaaspoppen vanaf zaterdag 23 november bezorgen.
-Heb je rechtstreeks bij MVV ’27 besteld? Dan kun je jouw bestelling zaterdag 23 november tussen 8:30 – 12:00 uur ophalen bij MVV ’27.
-Voor de verkopers geldt: Het aantal door jou verkochte speculaaspoppen moet je zaterdag 23 november tussen 8:30 – 12:00 uur ophalen bij MVV ’27 om ze daarna uit te delen aan jouw klanten.