Afgelopen week zette Eduard Böhtlingk namens zijn gelijknamige architectenbureau zijn handtekening onder een driejarig sponsorcontract met MVV ’27. Daarmee is Böhtlingk in ieder geval tot en met het seizoen 2022/’23 Bronzen Vriend van MVV ’27.

Tijdens zijn studie verhuisde Eduard Böhtlingk in 1975 van Delft naar Maasland en richtte daar zeven jaar later zijn eigen architectenbureau op: Böhtlingk Architectuur. Sindsdien ontwierp hij vele huizen en bedrijfspanden. Veel van zijn projecten zijn gebouwd in Maasland. Zo is Böhtlingk onder andere verantwoordelijk voor de ontwerpen van de bedrijfspanden van BVB, Welvreugd en Koppelaar Mixmedia (voorheen Drukgroep Maasland) en basisschool ‘De Groene Oase’. Naast bedrijven kunnen particulieren bij de architect terecht, ook voor het ontwerp van een dakkapel, serre of aanbouw. “Juist de afwisseling maakt dat ik mijn werk zo leuk vind”, aldus Eduard Böhtlingk.

Böhtlingk draagt het Maaslandse verenigingsleven een warm hart toe en vanaf nu hoort MVV ’27 ook bij de verenigingen die hij met zijn architectenbureau graag ondersteunt. MVV ’27 is Böhtlingk hier uiteraard zeer dankbaar voor en kijkt uit naar een prettige samenwerking.

Eén van de gebouwen die Böhtlingk ontwierp: het bedrijfspand van Welvreugd aan de Burgerweg in Maasland