Aanstaande zaterdagochtend zullen de spelers van MVV ’27 1 een training verzorgen voor alle jeugdspelers van MVV ’27 tot en met twaalf jaar. Om klokslag 9:00 uur zullen de mannen van MVV 1 samen met de jeugdige MVV-ertjes het hoofdveld betreden.

Na een warming-up onder leiding van de verzorgers van de selectie (Niels, Remco en Lisa) zullen de jeugdspelertjes onder leiding van de eerste-elftalspelers een aantal oefeningen doen. Na een uurtje trainen is er voor iedereen een broodje knakworst en een welverdiend glas limonade.

In de middag betreden de spelers van MVV ’27 1 nogmaals het hoofdveld om het op te nemen tegen Duindorp 1. Hopelijk werpt de bijzondere ‘warming-up’ komende zaterdag hun vruchten af en blijven ook de drie punten deze dag in Maasland. Veel plezier allemaal aanstaande zaterdag!