Komende zaterdag gaat MVV 27 op bezoek in en bij Naaldwijk. De ploeg van trainer Patrick Fieret haalde afgelopen zaterdag zijn tweede overwinning van het seizoen, uit bij Quick Steps (1-2).

Zo’n tweede zege zou MVV 27 ook graag willen en met het getoonde spel van afgelopen zaterdag zou dat ook zeker niet onmogelijk hoeven te zijn. Echter, dan zullen er van de vele gecreëerde kansen toch iets meer omgezet dienen te worden in een treffer. 

Afgelopen seizoen waren de resultaten tegen Naaldwijk niet om over naar huis te schrijven. Thuis werd een 2-2 overeengekomen en uit met 4-1 verloren. Kortom, des te meer een reden om wat goed te maken.

Het Sportpark De Hoge Bomen, huisnummer 1, weet iedere hondstrouwe MVV 27-supporter inmiddels wel te vinden.

Het duel start om 14.30 uur en staat onder leiding van arbiter Manuel Bongers.