Sinds een paar weken is Ruud Rasens (foto links) het nieuwe gezicht de Lief & Leed-commissie van MVV ’27. Hij volgt hiermee Wouter Jansen op, die de commissie de afgelopen vijf jaar met veel plezier heeft geleid.

“Lief & Leed” is sinds 2014 een zeer gewaardeerd onderdeel binnen onze vereniging. De leden van de commissie zorgen ervoor dat mensen die wat extra aandacht verdienen deze ook krijgen. Een kaartje met een rompertje bij een geboorte, een fruitmand na een operatie of zomaar een bezoekje aan een MVV-erop leeftijd. Het is zomaar een greep van waar zij zich mee bezighouden.

Wouter Jansen is sinds de oprichting betrokken bij deze club mensen, maar heeft nu besloten het stokje over te dragen, omdat het niet langer viel te combineren met zijn nieuwe baan. Gelukkig kent hij met Ruud een waardig opvolger. Samen met Michel Voogt, Charelle Verhoeks, Jolanda Westein en Felice van Reeven zal hij zorgen voor de juiste aandacht voor een ieder binnen onze club.

MVV ’27 wil Wouter vanaf deze plaats graag bedanken voor zijn tomeloze inzet in de afgelopen jaren en wenst Ruud veel succes met zijn opvolging. Weet jij toevallig iemand binnen de vereniging die ook wel eens wat extra aandacht verdiend? Laat het bovenstaande contactpersonen gerust eens weten of stuur een mailtje naar aandacht@mvv27.nl

In het verleden ontving Ruud zelf ook ooit een fruitmand van Lief & Leed