KNVB-functionaris Jos Klaassen overhandigde afgelopen zaterdag namens de Zwaluwen Jeugd Actie een cheque ter waarde van € 7.500,- aan MVV ’27. Ronald Moerman mocht de cheque als assistent-trainer van het G-team in ontvangst nemen uit handen van de KNVB-coördinator van district West II.

Het bedrag zal worden besteed aan aanpassingen aan de kleedkamer van het G-team van MVV`27. Dit zal plaatsvinden gelijk met het renovatieproject voor alle overige kleedkamers, welke komende winterstop op het programma staat.

De uitreiking van de cheque werd door Jos Klaassen begeleid met mooie woorden. De Zwaluwen Jeugd Actie brengt jaarlijks zo’n 400.000 euro binnen. Daarvan gaat een gedeelte naar het Prinses Beatrix fonds en ook een deel naar het Spieren-voor-Spierenfonds. Ook voetbalverenigingen profiteren ervan en in dit geval is MVV ’27 één van de verenigingen die door de actie worden ondersteund.

MVV ’27 is de Zwaluwen Jeugd Actie en de KNVB natuurlijk zeer dankbaar voor deze ruime gift en gaat er uiteraard voor zorgen dat het geld nuttig zal worden besteed tijdens de verbouwing van de kleedkamers.