Het nieuwe voetbalseizoen is inmiddels al weer een aantal weken oud. Ook de sponsoren van MVV ’27 trapten het seizoen inmiddels op gezellige wijze af met een rondvaart over de regionale wateren.

Twee weken geleden verzamelden de trouwe ‘vrienden’ van MVV ’27 bij restaurant ‘het Sonnetje‘. Samen met de leden van de sponsorcommissie werden zij daar onthaald met een hapje en een drankje. Vervolgens werd er met een rondvaartboot van Warbout een stuk gevaren over de Maaslandse wateren.

Met zo’n dertig sponsoren werd teruggeblikt op het afgelopen seizoen en uiteraard vooruit gekeken naar het komend seizoen, waarin MVV ’27 ook weer mag rekenen op de steun van haar trouwe sponsoren. Zeker met de geplande verbouwing van de kleedkamers is MVV ’27 sterk afhankelijk van de steun van de vrienden van de club. Zonder de reeds toegezegde steun en nog te leveren hulp zou dit project nooit van de grond gekomen zijn en daarvoor is MVV ’27 haar gulle sponsoren uiteraard zeer dankbaar.

Na de boottocht werd de avond afgesloten met een gezellige borrel in het Trefpunt. De sponsorcommissie van MVV ’27 kijkt terug op een geslaagde seizoensopening.