Maandag 14 oktober organiseert de gemeente Midden-Delfland, samen met de John Blankenstein Foundation, een debat over diversiteit in de sport! Deze informatiebijeenkomst start om 19:30 op het sportpark van SV Den Hoorn.

Onder leiding van sportjournalist Thijs Smeenk gaan wij, samen met gastspreker Michael van Praag, in gesprek over een veilig sportklimaat. Diverse onderwerpen zullen hierbij aan bod komen. Het doel van de avond is om thema’s die gevoelig kunnen liggen te benoemen. De avond wordt geopend door een welkomstwoord van wethouder Wendy Renzen en is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij sport, welzijn en onderwijs (VO) in onze gemeente.

De gemeente heet u van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.Heeft u interesse om dit debat bij te wonen, dan kunt u zich aanmelden via deze link: aanmelding informatiebijeenkomst. Of per mail via Franciska Ederveen (federveen@middendelfland.nl).

Datum: 14 oktober 2019
Tijd: 19:30 – 21:30
Locatie: Sportpark SV Den Hoorn (Adres: Zuidhoornseweg 42635 DJ Den Hoorn)