Na 2 gewonnen wedstrijden begon MVV 3 vandaag met goede moed aan de wedstrijd tegen Maasdijk 2. Van tevoren hadden we ervoor gekozen om halverwege de helft van de tegenstander druk te gaan zetten. Hiermee forceerden we de lange bal en moesten we het duel achterin winnen. Eerste helft domineerde MVV en werden er een paar grote kansen gecreëerd. Helaas ging er geen van deze kansen in. Halverwege de eerste helft scoorde Maasdijk helaas uit een corner. Dit veranderde niks voor MVV. Als we doorvoetbalden zoals we daarvoor deden zou de goal vanzelf wel vallen. Helaas viel deze goal niet in de eerste helft en gingen we rusten met een stand van 0-1.

De tweede helft begon en we hadden besloten om Maasdijk op elke positie af te jagen. Dit pakte goed uit en hiermee wonnen we veel ballen. We deden alleen weinig met deze ballen en misten creativiteit. Maasdijk stond echter erg compact opgesteld wat ervoor zorgde dat we niet via de as bij de goal konden komen. Zo gingen alle ballen via de flanken en werden er veel voorzetten gegeven. Helaas leidde geen van deze voorzetten tot een goal en de eindstand was dan ook 0-1. Het was een zeer slechte tweede helft waarin niemand zijn niveau haalde. Nu is het zaak om te focussen op de wedstrijd van volgende week. Tegenstander volgende week: MSV’71 2 thuis om 15:00.

Opstelling: Sem Moerman, Joost Paping (Jan-Willem Louter), Bram Scheffers, Ricardo Schippers (Roan Dechering), Michael van Vliet, Joris Sonneveld (Dennis Terlauw), Sonny Assenberg, Thom de Koning (Gijs de Jong), Niels Planken (Kees Louter), Bouke Schippers, Brady van Stralendorff.