Voor het tweede achtereen volgende uitduel gaat MVV 27 op bezoek bij DSVP, de ploeg die een lastig begin van deze jaargang kent met twee nederlagen tegen zowel SC Monster als KMD. DSVP speelt nu voor het zesde seizoen in de derde klasse, maar speelde nog eens twee jaargangen eerder zelfs nog in de eerste klasse.

MVV 27 mag een uitermate gemotiveerd team tegenover treffen dat eindelijk wat punten wil hebben. Het is aan de Maaslanders om vanaf het eerste fluitsignaal scherp te zijn en niet zo slap te beginnen als tegen VV Schipluiden afgelopen zaterdag.

De ploegen kwamen eerder al zeven seizoenen tegen elkaar uit en die laatste maal was in 2015-2016. Dat leverde tweemaal ’n overwinning op, thuis 5-0 (Lourens van Rooijen 3x, Jessy Zwaard en Mark Akkerman) en in Pijnacker 1-2 (Lourens van Rooijen en Jessy Zwaard). Je zou kunnen concluderen: zet Lourens nu maar wél in de basis!Het duel op het Sportpark De Groene Wijdte aan de Sportlaan 4 (2641 AZ) in Pijnacker begint om 14.30 uur .