Het onderstaande schreef ik in het vorige verslag.
Aanstaande zaterdag moeten we toevallig tegen de oude ploeg van Marcel en ik wil jullie echt niet zenuwachtig maken maar gezien de uitslag HVC 10 2 – DUINDORP 2  10 – 1 moeten we gewoon erg goed aan de bak.

Nou daar was geen woord van overdreven want we moesten alle zeilen bij zetten tegen een voetballend zeer goede ploeg, je kan natuurlijk ook zeggen dat de hand van onze trainer en oud trainer van onze tegenstander ( Marcel dus ) heel goed zichtbaar was bij beide elftallen, ondanks af en toe beesten weer lieten zowel ons tweede als onze opponent een heerlijke pot voetbal zien.

Na een minuut of 10 aftasten kregen we toch aanvallend langzamerhand een klein overwicht wat resulteerde in minuut 14 in een bombardement op de goal van HVC, maar met veel inzet en een beetje mazzel van 2 keer de keeper en 1 keer een speler op de doellijn wisten ze de schoten van Jorrit, Arien en Haysam tegen te houden, maar 1 minuut later was het toch raak en wel door Koen terwijl eerst de keeper nog wist te redden kreeg Koen in de rebound de bal met een bekeken schot in de rechter benedenhoek en zo was het 1 – 0 en op dat moment gewoon terecht, we kregen daarna nog wel een paar kansjes maar ook onze tegenstander zat niet stil en vooral de nummer 7 was door zijn snelheid een gevaar voor onze achterhoede.

In minuut 28 ging onze scheids behoorlijk in de fout (voor de rest floot het een redelijke pot) want hij floot af voor een gele prent voor de wat irritante nummer 7 terwijl Haysam een heel vrij veld voor hem had en zo had kunnen doorlopen naar de goal, daarna kon je zien dat onze tegenstander wel degelijk goed kon voetballen met vooral de nummer 10 als uitblinker en ze werden ook gevaarlijker en dat bracht ze haast op gelijke hoogte maar gelukkig voor ons schoot de nummer 9 de bal uit een heel kansrijke positie naast dus rust met een 1 – 0 voorsprong maar wetende dat we er zeker nog niet waren.

In de tweede helft was het overwicht wat we toch wel hadden in de eerste helft wel verdwenen voetballend werd het wat minder maar de inzet (met als krachtmens Jan als grote voorbeeld) was gewoon erg goed maar dat was ook nodig want HVC werd langzamerhand wat sterker, ondanks dat gegeven kregen we toch wel wat kansjes, maar we kregen ook in minuut 68 een 200 % kans en wel door de ingevallen Max maar zijn schot werd gekeerd door de goede keeper van onze tegenstander maar eerlijk is eerlijk deze had er wel in gemogen.

We werden weer even geteisterd door de weergoden en ook wel door onze tegenstander want in minuut 75 was het na een goed lopende aanval van hun ineens 1 – 1 en om weer eerlijk te zijn was dit ook wel een beetje terecht, het laatste kwartier kregen we het echt heel moeilijk HVC rook de overwinning en nadat Jens zijn tweede gele kaart kreeg (ik heb Jens belooft om het niet dom te noemen dus hierbij) werd het met 10 man nog zwaarder, en ja het werd nog erger want de laatste 6 minuten speelde we met 9 man omdat Arien na een botsing een bloedneus had en hij het veld moest verlaten (zo zijn de regels) met vereende krachten en een tomeloze inzet werd de 1 – 1 vast gehouden en dat vond ik gewoon knap.

Al met al een wedstrijd met 2 gezichten wij beter in de eerste helft en HVC beter in de tweede helft dus kunnen we stellen dat het een 1 – 1 de juiste verhouding weer gaf.

Voor mij was er een onbekend gezicht te zien op de bank bij MVV en wel Lisa die onze mannen medisch gaat ondersteunen, Lisa welkom bij het leukste elftal van MVV 27.Opstelling: Bart den Broeder,  Ronald Arkestein, Lars Kloet, Jens de Graaf, Luuk Halve, Julian Tinbergen (Luuk v Strijen), Jorrit Fortuin, Jan de Baat, Koen de Bloeme (Sjors Vreugdenhil), Haysam Abdelaziz (Max de Vetten), Arien Oprel.