Deze zaterdagochtend gingen we richting Poeldijk voor een lekker potje voetbal. Luuk kon, met zijn arm in het gips, helaas niet meedoen. Nog even geduld Luuk! We gaven in het begin van de wedstrijd gelijk druk. De doelschoten van Merlijn en Daan gingen er net niet in, maar niet geschoten is altijd mis.. Na een paar minuten viel het eerste goal voor MVV via een voorzet van Goitom. Er werd goed overgespeeld. In een redding om de bal schoot Merlijn richting zijn vader waarbij de koffie het helaas moest ontgelden. Vanuit het middenveld wist Verburch de 1-1 te maken, ff weer opletten. De ploegen waren aan elkaar gewaagd. Door een ogenschijnlijk gemak scoorde Amos vervolgens zijn tweede goal. Hierna schoot Verburch een harde bal in de kruising, maar Tijn wist de bal met een mooie duikvlucht te onderscheppen. Na rust werd Merlijn keeper. Goitom stond centraal en stond zijn mannetje als aanvaller en  verdediger. In verschillende duels wist Nees de bal voor zich te winnen en een vrije trap van Guido maakte het de tegenstanders nog moeilijk. Na de limonade viel er gelijk een tegengoal en stond het 2-2. De bal werd rondgespeeld en de aanval werd gezocht. Tijn wist met zijn linker en rechterbeen twee mooie goals te scoren. De voorsprong werd beide keren wel door Verburg weggewerkt, het balletje kan raar rollen.. Eindstand  4-4. Leuke partij en weer knap gedaan!