Msv’71 Vr1 – MVV’27 VR1           Eindstand 0-10

Doelpunten niet belangrijk, het ging om de uitvoering!!!!

Tweede bekerwedstrijd en meteen een derby en wat zou het er eentje worden. Belangrijk was vooral vandaag de uitvoering in het veld. Proberen die trainingsoefenvormen tijdens een wedstrijd uit te voeren. Nou, ik kan U vertellen, ik werd op alle fronten bediend. Iets wat ik echt nodig had na zo een hectische week in persoonlijke sfeer. Snel op voorsprong komen en het dan gewoon doen.

Heerlijke passes en vooral het lopen zonder bal gaf zoveel rust dat eigenlijk elke aanval mooi was om naar te kijken. We wisten waar het gevaar zat van Msv en dat waren Neyka, Mireille en Milou de vaste speelsters die we al jaren volgen. Neyka de snelste speelster uit het Westland had de meeste aandacht en dit was een pittige tegenstandster voor Charel. Karen had als mid-mid de slimme Mireille aardig in de pocket en Milou konden we eigenlijk overal op het veld tegenkomen en werd ook goed opgevangen. De rest van de meiden konden we verder goed weerstand geven. Vooral het samenspelen en combies waren vanavond echt heerlijk om te zien. Heel veel toeschouwers voor een avondwedstrijd hebben een heerlijke pot voetbal gezien. Het was echt bal veroveren, eruithalen, rondspelen en omschakelen en zo met de heerlijkste combies het voor de goal afmaken. Vooral het overzicht bewaren en een ander de goal gunnen was heerlijk om te zien. Dat een Marinka uit de MO17 dan meedoet en zich zo makkelijk aanpast en een hattrick maakt is dan ook een unicum. Haar laatste doelpunt bleek de mooiste te zijn. Sorry stond effe niet op te letten. Verder meiden hebben jullie echt allemaal schitterend gespeeld.

Het leukste moment was wel dat onze Joyce vanaf de middellijn opstoomt en 5 speelsters uitspeelt en vervolgens de 16 nog 3 meiden omspeelt en de bal vervolgens in de verste hoek schiet, doelpunt en haar eerste in der voetbal carrière. Dat het een voetbalavond werd zoals het was heeft ook te maken met de tegenstander die wel bleef voetballen ondanks de uitzichtloze stand. Het siert het team want menig tegenstander zou de handdoek in de ring hebben gegooid. Chappeau dus Msv’71 Vr1. Ik kan verder alle aanvallen waar doelpunten uit kwamen niet meer beschrijven maar het was een volledig collectief van het hele elftal. Op naar zaterdag.

Moraal van deze week: Laris als pechvogel van de week hebben we het een btje voor jou gedaan. Snel weer opknappen en der bij komen.

Meiden tot donderdag lekker trainen en toe werken naar zaterdag Schipluiden.

Joost. lsd