Procedure en teamindelingen jeugd seizoen 2019-2020:
MVV is al weer volop bezig geweest met de teamindelingen voor volgend seizoen. De teamindelingen zijn inmiddels bekend.  En zullen via onderstaande link zichtbaar zijn. Daarnaast zullen wij hier nog even kort aangeven hoe de indelingsprocedure in elkaar steekt:

Tot 15 juni worden alle aan- en afmeldingen verwerkt. Voor die datum gebeurt er dus nog niets! Vervolgens wordt een inventarisatie gemaakt van het aantal spelers/speelsters per leeftijdscategorie. Dit is dan weer bepalend voor het aantal te vormen teams.
Alle spelers zijn individueel beoordeeld. Dit gebeurt door leden van onze Technische Commissie, die gedurende het afgelopen seizoen trainingen en wedstrijden hebben bekeken. Daarnaast wordt het oordeel gevraagd van de trainer(s)/leiders, waaronder een speler het afgelopen seizoen heeft gespeeld. Dit kan een algemene beoordeling zijn of een beoordeling  door middel van opgestelde spelersrapporten/adviesrapporten (jeugd O8 t/m O13). Aan de hand van een aantal criteria (o.a. spelinzicht; balcontrole; motoriek) worden spelers ingedeeld. 
Uiteindelijk komen we tot een indeling waarbij we -voor zowel prestatieve als ook recreatieve teams- iedereen zo veel mogelijk op zijn/haar plaats willen laten komen.

In de winterstop zal er weer opnieuw een beoordeling plaats zal vinden door middel van de opgestelde spelersrapporten/adviesrapporten. In de winterstop kunnen er dan alsnog eventuele wijzigingen plaatsvinden waar nodig is. 

Via deze link (document indelingen jeugd jongens-meisjes) kunt u de indeling vinden voor het seizoen 2019-2020. 

Start seizoen 2019-2020:

Start trainingen: Week 35, 26 augustus 2019.
Ieder elftal zal hier via zijn trainer/leider meer informatie over krijgen. Let op: voor alle selectie-elftallen van MVV’27 kan het betekenen dat er wellicht een andere startdatum(week) is voor de eerste training. Deze elftallen worden ook door hun trainer/leider op de hoogte gebracht. 

Ieder elftal zal hier via zijn trainer/leider meer informatie over krijgen. Let op: voor alle selectie-elftallen van MVV’27 kan het betekenen dat er wellicht een andere startdatum(week) is voor de eerste training. Deze elftallen worden ook door hun trainer/leider op de hoogte gebracht. 

Trainers/leiders seizoen 2019-2020:
Vele elftallen zijn ook volgend jaar weer voorzien van enthousiaste trainers en leiders. In het overzicht van de indelingen kunt u de trainers en leiders per elftal vinden. Later(week 32) zal er een lijst volgen met alle contactgegevens van deze trainers en leiders. Elke leeftijdscategorie is voorzien van een coördinator die voor de desbetreffende leeftijden het aanspreek punt is, deze zal ook gepubliceerd worden in deze lijst. 

Daarnaast zijn wij nog op zoek naar enkele trainers en leiders!
Ook via deze weg willen wij een dringende oproep doen aan leden, niet-leden, ouders etc. om mee te helpen om onze jeugd onbezorgd te kunnen laten trainen en wedstrijden spelen.

Het gaat om de onderstaande openstaande posities:
MVV ’27 JO8-3 : Leider en Trainer
MVV ’27  JO9-4: Leider en Trainer
MVV ’27  JO15-2: Leider en Trainer
MVV ’27 MO15-1: Co-Trainer en Leider
Er zijn géén kosten aan verbonden en trainingskleding en/of leidersjack stelt de club gratis ter beschikking.

Mocht je geïnteresseerd zijn en/of meer info willen over één van deze functies, neem dan contact op met bestuurslid jeugdzaken Niels Planken (06-43896398 of jeugd@mvv27.nl)Wij zien jullie reactie graag tegemoet !!

Trainingsschema en speeldagenkalender seizoen 2019-2020
In onderstaand overzicht is het trainingsschema te vinden voor het seizoen 2019-2020. Daarnaast treffen jullie ook de speeldagenkalender voor het jaar 2020 aan. 

Tot slot wensen wij iedereen een hele fijne vakantie toe en hopen wij iedereen weer gezond en uitgerust terug te zien op het complex van MVV’27!