Alweer ongeveer een maandje geleden is Nathalie, de vrouw van MVV4-speler Wouter van Dorp, bevallen van een gezonde zoon: Luuk. Vader, moeder en Luuk maken het goed.

Wij kennen Wouter al jaren. Hij heeft de gehele jeugd van MVV’27 doorlopen. Daarnaast is hij jeugdleider geweest en meerdere keren is hij meegeweest als leider tijdens onze geweldige jeugdkampen. Op dit moment maakt de lange centrale verdediger zijn minuten in ons vierde elftal. Daar blokkeert hij met zijn lange benen voor vele spitsen de doorgang naar de goal. Ook door de lucht is hij uiteraard bijna niet te passeren.

Op dit moment geniet Wouter van zijn kersverse gezinnetje, maar we gaan er vanuit dat we Nathalie en Wouter binnenkort ook op de club zullen zien met hun jongste aanwinst! Wij zullen ervoor zorgen dat het traditionele MVV-rompertje spoedig in het bezit zal komen van Luuk.