Nog een paar weken voordat het nieuwe seizoen begint voor MVV ’27. Maar voor de echte voetballiefhebber is het seizoen natuurlijk al lang begonnen, want het Eredivisie-seizoen is al weer drie speelronden onderweg. Ben jij DE eredivisiekenner van Nederland en wil je tegelijkertijd MVV ’27 steunen? Speel dan mee met FFF manager waarbij je geweldige prijzen kunt winnen voor jezelf en voor de club!

Hoe kun je dit doen? Ga naar de site van FFF-manager en schrijf je in (kosten € 9,99). Met jouw deelname gaat € 2,50 naar jouw amateurclub. Vertel het aan je teamgenoten, vrienden, familie en collega’s om zoveel mogelijk geld voor jouw club op te halen. Je wordt meteen toegevoegd aan de MVV ‘27 clubleague, zodat je kunt strijden tegen andere leden van MVV ‘27 

Maak iedere week je eredivisieteam op basis van het eerstvolgende speelweekend binnen jouw budget.Haal iedere week zoveel mogelijk punten met jouw team en maak 16 speelronden kans op €200 voor jou en jouw amateurclub

De winnaar wordt beloond met een 3-daagse trip en gaat met 7 vrienden naar Lloret de Mar om te strijden in een 7:7 toernooi voor de Costa Brava cup en mee te doen aan de grootste derde helft van Nederland (in het buitenland!!)

Ga de uitdaging aan en wordt de beste manager van MVV ‘27 en misschien wel heel Nederland! Doe mee! Ga naar www.fffmanager.nl en maak een account aan.