Pinkassa

Wie al in de MVV kantine is geweest en goed heeft opgelet, heeft ongetwijfeld gezien dat de kantine organisatie weer een stap heeft gemaakt in het betalingsgemak voor de leden. Sinds begin augustus zijn alle touchscreen terminals gekoppeld aan pinautomaten en heeft Riet en haar team zelfs de beschikking over een zogenaamde pinkassa. Op dit apparaat kunnen ‘hardlopers’ (bijvoorbeeld tapbier, pitchers, koffie en Sjampie) rechtstreeks op de pinkassa worden aangeslagen en via swipen of pinnen worden afgerekend. Een bijkomende voordelen zijn dat de pinkassa op ‘Super Saterdays’ bij de buitentap kan worden geplaatst en dat contant geldverkeer nog verder wordt teruggedrongen.

Digitale prijslijst

Ook hangt er nu een groot digitale prijslijst tegen de muur die eveneens is gekoppeld aan de touchscreens zodat periodieke prijswijzigingen niet meer handmatig op het ‘ministeck’ bord hoeven te worden gewijzigd. Op dit screen kan ook sponsorreclame worden geprojecteerd.

Speciaal dank aan Gerard Jordaan en Mike Rattink die vele uurtjes zoet zijn geweest om dit technisch gerealiseerd te krijgen.