Zaterdag 10 augustus staat de eerste training van de A-selectie van MVV ’27 op het programma. Om 10:30 trappende mannen die komend seizoen het eerste, tweede en derde elftal gaan vormen het seizoen af.

De selectie bestaat dit seizoen uit 59 sepelers. Naast oude en jonge bekenden sluit er ook een groep talentvolle spelers aan uit de JO19-1. Gedurende de voorbereiding zullen deze 59 man vechten voor hun kans en uiteindelijk leidt dit tot de indeling van MVV ’27 1, 2 en 3.

Gedurende de eerste weken van het seizoen zal de selectie naast de gebruikelijke trainingen op dinsdag en donderdag ook op maandagavond trainen. Dit om op 21 september zo fit en sterk mogelijk aan de competitie te beginnen.

Volgende week zaterdag staat er een volledige trainingsdag op het programma, waarna MVV ’27 1 en 2 op dinsdag 22 augustus en zaterdag 24 augustus weer zal deelnemen aan het toernooi van ‘De club van Honsel’. MVV ’27 neemt het als titelverdediger in ieder geval op tegen de thuisclub in het toernooi, waarvan het deelnemersveld wordt gecompleteerd door Verburch en vv Naaldwijk.

Een week later staan de eerste bekerwedstrijden op het programma. De loting zorgde voor een aantal interessante affiches: Zo neemt MVV ’27 1 het op zaterdag 31 augustus op tegen VDL in Maassluis en treft het twee weken in dezelfde stad het tweede elftal van Excelsior Maassluis. Tussendoor komt WFB 1 nog op bezoek op sportpark de Commandeur.