Na een succesvol seizoen bij MVV ’27 is aanvaller Dennis Louter door coach Johan Voskamp geselecteerd voor het Westlands elftal. Eind juli speelt het door coach Johan Voskamp geselecteerde keurkorps twee wedstrijden tegen Westlandia (zo) en Barendrecht.

De behendige vleugelflitser van MVV ’27 kende afgelopen jaar een buitengewoon productief seizoen. Dit moet ook Voskamp opgevallen zijn en dat was voor de coach genoeg reden om Dennis een plekje te geven in zijn selectie. Het Westlands elftal neemt het op zaterdag 27 juli op tegen Derde Divisionist Westlandia-zondag op sportpark De Hoge Bomen. Drie dagen later is Barendrecht de tegenstander op Sportpark Suydervelt in Wateringen. Naast Dennis zijn er nog acht andere debutanten opgenomen in de selectie van het Westlands elftal, dat inmiddels al in training is ter voorbereiding op de twee wedstrijden volgende week.

MVV ’27 feliciteert Dennis met zijn uitverkiezing en wenst hem veel succes en plezier bij het Westlands elftal. Voor degenen die benieuwd zijn naar verrichtingen van Dennis en het Westlandse team zijn beide wedstrijden overigens gratis te bezoeken.