Eind mei/ begin juni is het seizoen 2018/2019 afgesloten en de zomerstop ingetreden. Een ideale periode om de ‘koppies’ leeg te maken en de kleine pijntjes te laten verdwijnen. Inmiddels kan het vizier kan gericht worden op het voetbalseizoen 2019/ 2020, dat over enkele weken start.       

Uiteraard ben je voornemens om superfit aan het seizoen te beginnen. Nu kun je vast op internet een mooi individueel trainingsschema vinden, maar hoe makkelijk is het om gebruik te maken van de aanbiedingen van TVM (Tennisvereniging Maasland) en Thof Running.

Bij TVM kun je gebruik maken van hun zomeraanbieding: 8 weken tennissen voor maar € 30 per persoon. De periode loopt van 1 juli t/m 31 augustus 2019. Je kunt in deze periode elke dag/avond van de week spelen op hun park aan de Molenweide. Het aanbod betreft geen KNLTB-lidmaatschap en lessen maken geen deel uit van dit aanbod. Op verzoek kunnen er wel afspraken gemaakt worden. Kijk hier voor meer informatie over de aanmelding.


Thof Running Maasland geeft je deze zomer de kans om, net als voorgaande jaren, als ‘zomergast’ met hen mee te lopen. Ben je 16 jaar of ouder? Dan kun je tot en met eind augustus op dins- en donderdagen aansluiten bij één van hun vier loopgroepen. De trainingen starten om 19:30 (vertrek vanuit sporthal De Hofstede) en duren ongeveer tot 21:00 (inclusief warming-up en cooling-down). De kosten bedragen € 10 voor de gehele periode. Voor aanmelding of nadere info kun je terecht op de website van Thof Running.