Re-Light en MVV ’27 hebben het aflopende sponsorcontract met drie jaar verlengd. Het bedrijf van Remco Euser regelt al jaren alles omtrent muziek- en geluidsinstallaties bij MVV ’27 en zal dat dus ook de komende drie seizoenen blijven doen.

Bij Re-Light kun je terecht voor al je vragen omtrent geluid en licht voor ieder feest. Het bedrijf verhuurt geluids- en lichtinstallaties en kan je ook helpen aan een dj voor ieder feest. Omdat ieder feest uniek is, kan Re-light voor iedere gelegenheid een op maat gemaakt plan maken en uitvoeren op het gebied van licht, geluid, dj en video.

Ook voor MVV ’27 regelt Remco Euser al jaren de geluidsinstallaties voor feesten en partijen en ook de geluidsinstallatie rondom de velden komt bij Re-Light vandaan. MVV ’27 is Remco en zijn bedrijf erg dankbaar voor al het werk dat hij al voor de club heeft gedaan en in de toekomst hopelijk blijft doen. De vereniging is dan ook erg blij met de verlenging van het sponsorcontract.