Maaltijdservice ‘Puur & (H)eerlijk’ is ook de komende drie seizoenen bronzen vriend van MVV ’27. Eigenaar Peter Zwaard (rechts) zette afgelopen week zijn handtekening onder een nieuw contract waarmee de verlenging officieel een feit werd.

In het verleden runde Peter zijn bedrijf vanuit de kantine van MVV ’27 en beheerde hij in de weekenden ook samen met Riet Jordaan de kantine van de club. Inmiddels is Puur & (H)eerlijk gevestigd in de Singelhof. Van hieruit bereidt Peter dagelijks verse maaltijden met producten uit onze streek. Selectiespeler Rick Zwaard (links op de foto) helpt naast zijn studie inmiddels ook een handje mee in de onderneming van zijn vader.

Klanten hebben dagelijks de keuze uit twee menu’s bestaande uit soep, hoofdgerecht en toetje, die Puur &(H)eerlijk iedere middag tussen 12:00 en 13:00 bezorgd voor slechts € 8,20 per maaltijd. Ook een koude maaltijd behoort tot de mogelijkheden. Deze kan voor € 4,95 bezorgd worden en vervolgens opgewarmd worden in de magnetron. Wilt u ook eens een maaltijd van Puur & (H)eerlijk proberen, neemt u dan contact op met Peter Zwaard (06-27219797)

MVV ’27 is blij met de keuze van Puur & (H)eerlijk om het contract met drie jaar te verlengen en hoopt dat beide partijen in de toekomst met veel plezier blijven samenwerken.