Na een korte zoektocht heeft het Bestuur een kandidaat gevonden voor de vacature van penningmeester van MVV ’27. John Barendse heeft zich, na diverse gesprekken, bereid verklaard om de komende 4 jaar de scepter te zwaaien over de schatkist van onze vereniging.

John is 43 jaar oud, woont met zijn vrouw Annemiek en drie kinderen in de Boumare en heeft de jeugdafdeling bij RKSVM/Monster doorlopen. Zijn oudste zoon Jan keept verdienstelijk in de JO11-1. Beroepsmatig is John als Manager Financiën & ICT werkzaam bij Ter Laak Orchids in Wateringen. Debet en credit zijn gezien zijn functie niet geheel onbekende termen voor hem.

Vanaf de start van het nieuwe seizoen (1 juli) zal John langzaam infaseren en kennis nemen van alle routinematige processen (contributie, kantine, administratie) en op de ALV van september zal hij -na goedkeuring- formeel de functie overnemen van Arthur Paping. Arthur Paping blijft vanaf die datum tot aan oplevering nog financieel verantwoordelijk voor het kleedkamer renovatie project.