Tijdens de familiedag werden afgelopen zaterdag weer de prijzen uitgereikt voor speler, speelster, talent, scheidsrechter, team en recreant van het jaar. Alle winnaars ontvingen naast een beeldje ook een oorkonde en een bos bloemen en natuurlijk een plekje in de geschiedenisboeken van MVV ’27.

Dennis Louter werd gehuldigd als speler van het jaar. Een vakjury heeft het gehele seizoen de prestaties van de spelers van het eerste elftal beoordeeld en hieruit kwam de topschutter als beste speler naar voren. Een mooie waardering voor Dennis, die onlangs ook al werd geselecteerd voor het Westlands Elftal.

Zijn ploeggenoot Jaco Buijnink werd uitgeroepen tot Talent van het Jaar. De sterke verdediger maakte dit jaar zijn definitieve doorbraak door bij het eerste elftal. Hoewel hij niet altijd kon rekenen op een basisplaats kan hij terugkijken op een goed seizoen en hiervoor ontving hij dan ook terecht de prijs voor Talent van het Jaar.

Voor MVV ’27 3 was deze zaterdag een dag met dubbele gevoelens. ‘s Middags verloren zij in de finale van de nacompetitie na verlenging met 3-1 van Be Fair en zo zagen zij hun droom om te promoveren naar de Tweede Klasse in duigen vallen. De prestaties van het team van trainer Jacco de Haas werden door de leden wel op waarde geschat, zodat de mannen van het Derde toch op het podium eindigden met de titel Team van het Jaar. Zo kon het Derde de dag toch nog afsluiten met een lach op het gezicht.

Bij de dames ging de titel van Speelster van het Jaar naar Kelly Vijverberg. De fanatieke roerganger van MVV ’27 VR2 werd door de leden verkozen boven de eveneens genomineerde Eline Kroes (VR3) en Angela Knol (VR1). Diezelfde leden zorgden ervoor dat Patrick Zwaard op zijn verjaardag werd gehuldigd in de categorie Recreant van het Jaar. De speler van MVV ’27 8 liet Patrick Krijger (MVV ’27 9) en Willem Kruizinga (Veteranen) achter zich.

Ook oud-jeugdvoorzitter Stephan Moerenhout viel in de prijzen als scheidsrechter van het jaar. Nadat hij vorig jaar afzwaaide als jeugdvoorzitter fluit hij nu met veel plezier zijn wedstrijdjes op zaterdag. Dit doet hij blijkbaar zo goed dat de MVV-ers hem boven de eveneens zeer gewaardeerde arbiters Hans Dries en Wouter de Koning verkozen.

MVV ’27 feliciteert alle winnaars met hun titel en bedankt alle leden die hun stem hebben uitgebracht. De familiedag was weer een prachtige afsluiting van een mooi seizoen!

Speler van het Jaar: Dennis Louter
Talent van het jaar: Jaco Buijnink
Speelster van het Jaar: Kelly Vijverberg
Team van het jaar: MVV ’27 3
Recreant van het jaar: Patrick Zwaard
Scheidsrechter van het Jaar: Stephan Moerenhout