Vorige week heeft Danny van der Meij zijn kruisband laten herstellen. Ze hebben er maar liefst 3 hamstrings voor moeten gebruiken, maar de keeper is nu weer thuis. Daar is hij in goede handen bij zijn vriendin Caroline.

Wij kennen Danny al jaren als zeer fanatiek keeper binnen onze selecties. Met zijn katachtige reflexen heeft hij heel vaak gezorgd dat de punten in Maasland bleven. Als we aan Danny denken, dan denken we ook al snel weer aan zijn vader John. Helaas hebben we een paar jaar geleden afscheid moeten nemen van de altijd goedlachse John. Nog altijd denken wij met respect terug aan de strijd die hij leverde tegen de ziekte ALS. Voorlopig zal Danny niet meer als actief lid te zien zijn bij MVV’ 27, want het herstel krijgt nu voorrang.

Leuk om te vermelden is wel dat er al een opvolger onderweg is, Danny en Caroline verwachten namelijk in november 2019 een zoontje. Wie weet wordt het net zo goede keeper als zijn vader of opa..

MVV ’27 wenst Danny een voorspoedig herstel!