Afgelopen week nam de sponsorcommissie van MVV ’27 afscheid van haar voorzitter Sander van der Vaart (staand, tweede van rechts). Ook Barry van der Hoeven (staand, tweede van links) gaat de commissie na zes jaar verlaten. Rick van der Gaag werd benoemd tot nieuwe voorzitter van de sponsorcommissie.

Sander nam in 2016 de voorzittershamer over van Marcel van der Zwan. Hij heeft de afgelopen drie jaar de sponsorcommissie van MVV ’27 met veel plezier geleid. Barry was al vanaf 2013 lid van de commissie en heeft zich in de afgelopen zes jaar vooral bezig gehouden met de kledingsponsoren van MVV ’27. Beide heren konden hun drukke baan niet langer combineren met hun werkzaamheden voor de club en hebben daarom besloten afscheid te nemen van de sponsorcommissie. MVV ’27 wil zowel Sander als Barry natuurlijk hartelijk bedanken voor hun inzet in de afgelopen jaren.

Rick van der Gaag (afbeelding links) werd als opvolger van Sander aangesteld als nieuwe voorzitter van de commissie. In 2018 trad Rick toe tot de sponsorcommissie van MVV ’27. Rick is al van jongs af aan lid van MVV ’27 en doorliep als keeper de gehele jeugdopleiding van de club. Een aantal jaren geleden borg hij zijn keepershandschoenen op. Omdat hij toch graag weer iets voor de club wilde doen, meldde hij zich afgelopen jaar aan bij de sponsorcommissie, waarvan ook zijn broer Bob al vanaf de oprichting één van de dragende krachten is.


Vanaf komend seizoen zullen ook Stef Broekman en Nathalie van Geest deel uit gaan maken van de sponsorcommissie. MVV ’27 wenst Rick, Stef en Nathalie veel plezier en succes met hun nieuwe uitdaging en hoopt dat zij samen met de andere commissieleden de succesvolle lijn van de commissie door kunnen zetten.