Zoals gebruikelijk sluiten we ook het seizoen 2018-2019 in stijl af, met de traditionele Familiedag. Voor jong en oud is er van alles en nog wat geregeld, dus het aftellen naar 15 juni kan beginnen.

Voor de jeugd staat er om 12:00 uur een survivaltocht gepland. Je kan je zondagse goed dus beter thuislaten, want dat belooft weer letterlijk baggerzwart te worden.

‘s Middags staat het Sixties-toernooi op het programma, waarbij eenieder die zin heeft, uitgenodigd is om mee te doen. De wedstrijden beginnen om 16:00 uur en rond 18:00 uur zal de finale plaatsvinden. Voor het Sixties-toernooi geldt dat je tot 13 juni a.s. kunt inschrijven. De activiteiten zullen muzikaal begeleid worden door niemand minder dan Dirk Jan.

Na de finale staat de BBQ natuurlijk al weer te smeulen en kun je genieten van de grillkunsten van Poleij keurslager uit ‘s-Gravenzande.

Tenslotte volgt een feestavond in en rond de kantine, waarna we de deur voor dit seizoen sluiten.

Kan je nou vanwege een slepende blessure niet meedoen met de activiteiten of zit je voetbalbroek toevallig net in de was? Maakt niks uit, kom gewoon genieten van de sfeer!