Daar is die dan helaas, de laatste wedstrijd van het seizoen. En wat voor een, een kraker van jewelste. 
CWO begon de wedstrijd heel sterk. Het was een fysiek sterke tegenstander die ook nog goed kon voetballen.De eerste helft keepende Jip moest flink aan de bak maar kon niet lang de 0 houden.We kwamen al snel op een flinke achterstand toen wij doorkregen dat wij ook zelf de duels moesten gaan winnen.Als een team werd er afgesproken om net als vorige week de achterstand om te gaan buigen.De aanvallers begonnen te jagen en de middenvelders de ballen op te vangen en de verdedigers de ballen af te pakken.Guido controleerde de bal met zijn borst en speelde zo in een keer door naar Luuk, die verraste de keeper met een snel schot.We kregen weer vertrouwen en gingen daardoor beter spelen. En we gingen al vrij lopen zonder bal.Nees en Amoz zetten een mooie aanval op aan de linkerkant, die uiteindelijk werd afgewerkt door Merlijn. We speelde zo fel dat CWO niet meer wist hoe zij de bal moesten wegkrijgen uit hun doelgebied. De bal bleef liggen op de lijn en Tijn, Daan B en Merlijn sprongen er bovenop om de bal binnen te werken. Op slag van rust onderschepte Luuk de bal op het middenveld, een snelle actie en een mooi schot gaf ons voor het eerst een voorsprong.
Er kwam steeds meer publiek naar onze spannende wedstrijd kijken. We spraken in de rust af om als team er voor te zorgen voor een mooie afsluiting van het seizoen.En dat lukte, Guido speelde 2 tegenstanders uit direct na de aftrap en schoot gecontroleerd de bal binnenkant paal binnen.Maar ook CWO wilde hun laatste wedstrijd winnen, het kwam goed uit dat Daan v Uffelen de verdediging kwam versterken na al een wedstrijd te hebben gespeeld. Tijn nam snel en slim een corner en maakte gebruik van de tegenstander zijn rug om de bal over de lijn te krijgen.De laatste 10 minuten gingen we met een achterstand in en waren heel spannend, Merlijn keepte, Jip en Daan deden hun verdedigende taken. Nees en Daan B waren aan het ballen af jagen en afpakken.Guido tikte slim de bal steeds weg van de tegenstander. En als wij de bal veroverde gingen Amoz, Tijn en Luuk zich vrijlopen.De scheidsrechter keek op zijn klok, het was tijd. Helaas verloren!! Nee toch niet, in de allerlaatste seconde toch nog een kans, Luuk knalde de bal langs de keeper en het publiek ging uit zijn dak.
Riet bedankt voor de ontvangst in de kantine!
Jongens bedankt voor een TOP seizoen, wat zijn jullie goed gaan voetballen. Maar wij vinden jullie vooral hele leuke jongens waarmee wij een zeer geslaagd seizoen hebben gehad!