Vorige week vrijdag nodigde de sponsorcommissie van MVV ’27 alle ‘Vrienden’ van de club uit voor een sponsoravond bij de schietvereniging van Maasland. Het werd weer een gezellige avond voor de trouwe vrienden van de club.

Zo’n twintig sponsoren verzamelden zich om 19:30 bij de schietvereniging, waar met elkaar gestreden werd voor de titel van beste schutter van MVV ’27. Alexander Bouhuisen (DLN Multiservice) ging uiteindelijk met deze titel aan de haal en ontving een prachtige trofee uit handen van sponsorcommissielid Yennick Berrevoets. Alexander wist zijn kogels uiteindelijk net iets beter in het doelwit te plaatsen dan Lars Kloet (tweede plaats) en Nico van Roon (derde).

Na het schietgedeelte was er uiteraard gelegenheid om onder het genot van een drankje bij te praten met elkaar. Zo bleef het nog lang gezellig aan de bar van de schietvereniging. MVV ’27 bedankt haar vrienden voor hun aanwezigheid. Natuurlijk is ook een bedankje naar de schietvereniging op zijn plaats voor het faciliteren van deze avond.