Vandaag vond de laatste thuiswedstrijd van MVV’27 voor het seizoen 2018-2019 plaats. Dit betekende ook de laatste thuiswedstrijd voor Jeffrey Wupkes, voor deze gelegenheid tot aanvoerder gebombardeerd. Voor beide ploegen stonden er geen noemenswaardige belangen meer op het spel. Beide ploegen zijn, gezien de stand op de ranglijst, aardig aan elkaar gewaagd. De heenwedstrijd in Den Haag resulteerde voor MVV’27 in een 2-1 nederlaag. Voor aanvang van de wedstrijd werd er vanuit gegaan dat er nog enige revanchegevoelens aanwezig zouden zijn bij de Maaslanders.

Even na half drie begon de wedstrijd op het sportpark “De Commandeur”. De wedstrijd stond onder leiding van Scheidsrechter Wim Wigleven. MVV begon goed aan de wedstrijd en kreeg al vroeg in de wedstrijd de kansen op een 1-0 voorsprong. De eerste kans was voor Michael Berrevoets in de 6e minuut. Jammer dat Michael de bal verkeerd raakte waardoor de bal net naast het doel belandde. In de 15e minuut was er een bijna niet te missen kans voor Dennis Louter. Ook hij kreeg de bal net naast het doel van Duindorp. In de 22e minuut was het dan toch raak. Laurens van Rooijen scoort op aangeven van Leon van Kersbergen. MVV bleef na de 1-0 kansen creëren. Duindorp daarin tegen kon erg weinig tegen de aanvalsdrang van MVV inbrengen. MVV maakte voor de rust nog de 2-0. In de 44e minuut. Na een mooie voorzet van Dennis Louter kon Haysam Aredelaziz het mooi afmaken.

Na de rust begon Duindorp fel en lieten zien graag een aansluittreffer te willen maken. Duindorp kreeg zelfs kansen. Doordat Duindorp de aanval koos kreeg MVV ook grote kansen. Dennis Louter alleen op de keeper af en Michael Berrevoets de bal op de lat. In de 52e minuut kreeg Duindorp toch hun aansluittreffer. Ferry Roeleveld plaatste de bal, na een misverstand tussen Mike van Uffelen en Lars Kloet, achter Jari Boon. De hoop van Duindorp duurde echter maar één minuut. Na een schitterende solo van Dennis Louter door het strafschop gebied van Duindorp schoot hij de bal tegen het hoofd van Lourens van Rooijen, die zonder te koppen de bal in het doel zag vallen. In de 64e minuut wordt Dennis Louter gewisseld voor Eric van Geest. In de 75e minuut maakt Erik, na een voorzet van Haysam, het schitterend af. MVV blijft voetballen en komt zelfs op een 5-1 voorsprong in de 81e minuut. Door een mooie voorzet van Jeffrey Wupkes kan Lourens van Rooijen scoren. Dit is gelijk de laatste actie van Jeffrey in het eerste van MVV’27. Onder luidt applaus verlaat hij het veld en wordt hij vervangen door Rick Zwaard. Deze laatste maakte er in de 84e minuut nog 6-1 van. Dit was een terechte uitslag gezien het veldoverwicht van MVV.

Man van de wedstrijd voor MVV’27 was Jeffrey Wupkes

Voor MVV’27 kwamen in het veld: Jari Boon, Mike van Uffelen, Jeffrey Wupkes (80e minuut Rick Zwaard), Jordy Lems, Jaco Buijnink, Leon van Kersbergen, Michael Berrevoets, Lourens van Rooijen, Haysam Aredelaziz, Dennis Louter (64e minuut Erik van Geest) en Lars Kloet.