Komende zaterdag is Duindorp SV te gast op ons Sportpark De Commandeur. Een blik op de randlijst laat zien dat beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Na 25 gespeelde wedstrijden bedraagt het puntenverschil tussen beide elftallen slechts drie punten. Voor zowel MVV ’27 als Duindorp staan er geen noemenswaardige belangen meer op het spel en er kan dus vrijuit gevoetbald worden. Laten we hopen dat beide elftallen er zonder druk een mooie wedstrijd van maken!

Het uitduel in oktober vorig jaar resulteerde voor MVV ’27 in een 2-1 nederlaag, dus wellicht dat er nog enige revanchegevoelens aanwezig zijn bij de Maaslanders.

Het duel, dat aanvangt om 14.30uur, staat onder leiding van arbiter Wigleven. Wij wensen de scheidsrechter, beide teams en hun aanhang een gezellige en vooral sportieve middag.