Uit bij het JO8-2 van Scheveningen is de start van MVV ’28 JO8-5 anders dan we gewend zijn. Deze keer geen hongerige wolven die uit de startblokken schieten, maar een wat lauw en rommelig begin. Tel daarbij op echt gras in plaats van kunstgras en een Engelstalige krachtpatser bij de Scheveningers en een snelle 0-2 achterstand is verklaard.

Na het eerste kwart komen de Maaslandse mannen beter in hun spel. Met een prachtige lange pass stuurt Joris Levi op weg naar de keeper. Die twijfelt niet en schuift netjes de eerste MVV-goal binnen. Nadat Scheveningen even later de sterk keepende Dean één keer weet te verschalken, maakt MVV ’27 voor de rust nog de 3-2. Julian weet in de drukte voor het Scheveningse doel Levi te bereiken, die aflegt op Jort. Jort blijft rustig en schuift de bal in de hoek.

In het derde kwart wordt Scheveningen een aantal keren gevaarlijk, maar door goed verdedigend werk van onder meer Julian, Joris en keeper Tygo leidt dit tot bijna geen Scheveningse doelpunten. Bijna, want één keer weet Scheveningen het Maaslandse goal wel te vinden: 4-2.

In het laatste kwart bouwt MVV ’27 een stevig slotoffensief. Voortdurend komen we in de buurt van de Scheveningse goal, maar tot twee minuten voor het einde blijven treffers uit. Na een sterk schot van Julian is Levi alert bij de rebound: 4-3. Helaas is de tijd te kort om er nog een gelijkmaker uit te persen, zodat we voor de tweede keer dit seizoen een wedstrijd met nul punten afsluiten.