Namens Trefpunt Party & BusinessEvents zette Roy Boudesteijn (foto links) zijn handtekening onder het sponsorcontract dat het bedrijf voor nog eens drie jaar aan MVV’27 verbindt als bronzen vriend.

Het Trefpunt heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van elk denkbaar evenement, van bruiloft tot personeelsfeest. Al geruime tijd is het bedrijf aan MVV ’27 verbonden als bronzen vriend. Met het ondertekenen van het nieuwe contract komen hier dus in ieder geval nog drie jaar bij.

Trefpunt Party & Businessevents biedt de service aan om evenementen op locatie te begeleiden, maar beschikt ook zelf over drie zalen in haar accommodatie aan het Maaslandse Kerkplein. Zo wordt er iedere eerste vrijdag van de maand in het recent gerenoveerde ‘Onder de Toren’ een vrijdagmiddagborrel georganiseerd. Aanstaande vrijdag 3 mei wordt deze accommodatie omgetoverd tot een wijnbar en vanaf 16:30 worden hier heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen geserveerd om het weekend mee af te trappen. Vanaf 19:30 is het tijd voor een gezellige pub night in hetzelfde ‘Onder de Toren’.

MVV ’27 is blij dat Trefpunt heeft besloten de aflopende verbintenis met de voetbalvereniging te verlengen en kijkt uit naar de verdere samenwerking in de komende jaren.