De evenementencommissie van MVV ’27 heeft weer een ludieke actie bedacht. Vanaf morgen kun je je namelijk inschrijven voor het “MVV ’27 Moordspel”. De winnaar van dit spel zal tijdens de familiedag van dit jaar worden gehuldigd.

Het MVV ’27 Moordspel start op zaterdag 11 mei en eindigt op 1 juni (familiedag). Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro en alle opbrengsten zullen worden gebruikt voor de verbouwing van de kleedkamers. Hieronder een korte uitleg van het spel en de spelregels.

Hoe werkt het?
Als je je inschrijft voor het MVV ’27 Moordspel krijg je een waterpistool en een ‘target’. Het spel gaat van start op zaterdag 11 mei om 17:00. Vanaf dat moment is de jacht op jouw target geopend. De bedoeling is dat jij de persoon op jouw target ‘doodschiet’ met jouw waterpistool. Wanneer je hierin slaagt, is jouw de persoon op jouw kaartje uitgeschakeld. Jij ontvangt het kaartje dat jouw net uitgeschakelde slachtoffer op zak heeft en dit is vervolgens jouw nieuwe target. Zo probeer je dus zo veel mogelijk kaartjes te verzamelen van targets. Degene die op 1 juni (familiedag) om 16:00 de meeste kaartjes heeft verzameld, is de winnaar en ontvangt op familiedag een mooie prijs. Bij een ‘gelijke stand’ wordt er op de familiedag van MVV ’27 een finalespel gespeeld.

Spelregels
Natuurlijk zijn er wel enkele spelregels waar je je aan te houden hebt. Zo is het verboden om in openbare gelegenheden je target onder vuur te nemen. Zo is het niet toegestaan om in winkels, cafe’s of restaurants met je waterpistool te schieten. Dit om overlast te voorkomen. Natuurlijk is het wel toegestaan om je target buiten deze gelegenheden op te wachten en hem / haar te ‘vermoorden’ zodra hij / zij de winkel of horecagelegenheid verlaat. Daarnaast is iedereen op het terrein van MVV ’27 ook veilig om het niet te gemakkelijk te maken. Ook hier geldt dat het vuur pas weer geopend mag worden zodra je target het sportpark of de parkeerplaats van de club verlaat.

Inschrijven
Wil jij je inschrijven voor het moordspel van MVV ’27? Dit kan op de volgende data in de kantine van MVV ’27: Donderdag 25 april, donderdag 2 mei (beide data vanaf 20:00) of zaterdag 4 mei. Iedereen vanaf de JO17 / M)17 tot en met de senioren mag meedoen. Ben je vorig jaar niet op de foto gegaan voor het voetbalplaatjesalbum, zorg dan dat je een pasfoto bij je hebt. Ook het inschrijfgeld van 10 euro dien je direct te betalen. Het is geen vereiste om lid te zijn van MVV ’27, dus ook niet-leden kunnen zich gewoon inschrijven.
Op donderdag 9 mei (vanaf 20:00) of op zaterdag 11 mei kun je vervolgens in de kantine van MVV ’27 je eerste target en je pistool ophalen, waarna de jacht op 11 mei om 17:00 officieel van start gaat.

We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen zich inschrijven voor dit ludieke spel en wensen iedereen alvast een goede en sportieve jacht toe!