MVV wist op 8 december 2018 in de heenwedstrijd DUNO met 4-1 te verslaan, maar in de thuiswedstrijd tegen DUNO zat deze uitslag er niet in.
De thuisoverwinningen op de Commandeur zijn dit jaar helaas (te) schaars en de teller staat pas op drie zeges. Het aantal keren dat er gelijk gespeeld werd thuis is al weer zes. In totaliteit werd er 8 x gelijk gespeeld dit seizoen.

MVV en DUNO begonnen voorzichtig aan deze wedstrijd. In de zevende minuut maakte Mike van Uffelen een overtreding. Erwin v.d. Harst slingerde de bal hoog voor en de verdediging was te passief. Verdediger M. van Wijngaarden kon makkelijk in koppen voor DUNO : 0-1.

De vroege achterstand dwong MVV om meer de aanval te zoeken. In de twaalfde minuut een prima voorzet van Lourens Van Rooijen , waarbij Dennis Louter goed voor zijn man kwam en inkopte. Keeper van Vliet redde echter bekwaam. In de 20e  minuut een goede steekpas van Michael Berrevoets ! Helaas werd Dennis afgefloten voor vermeend buitenspel.
MVV kwam niet verder dan 8 corners en enkele afstandsschoten van Jordi Lems maar keeper van Vliet met zijn lengte van 1 meter 90 had het niet echt moeilijk.

In de 2e helft had MVV wel een licht veldoverwicht maar de echte overtuiging ontbrak. In de 53e  minuut verspeelde Leon van Kersbergen te gemakkelijk de bal. Gelukkig voor MVV miste Chico Mulder deze grote kans. In de 56e  minuut zagen we dan een uitstekende actie van Dennis Louter. Hij passeerde 2 DUNO verdedigers en vond Lourens van Rooijen, die makkelijk in kon koppen.

MVV kwam bijna nog op een voorsprong door een prima kopbal van Mike van Uffelen en een goed schot van Lars Kloet.
Yennick Berrevoets werd nog gewisseld voor Quint Stuivenberg (74e  min) en in de 80e  minuut nog twee wissels : Arien Oprel en Rick Vijverberg vielen in voor Jaco Buijnink en Leon van Kersbergen.
MVV speelde met 4 aanvallers maar kon geen grote kansen meer creëren.

Gezien de andere uitslagen in de afdeling had een overwinning op DUNO nog perspectief kunnen geven voor de 3e  periode titel, maar zoals gezegd: de echte wil ontbrak bij MVV.
Scheidsrechter Yusuf Durgusu liet heel weinig toe maar verdeelde de vrije trappen eerlijk  over de twee teams.

Opstelling : Jari Boon – Lars Kloet – Yennick Berrevoets – Mike van Uffelen – Jaco Buijnink – Jordi Lems – Leon van Kersbergen – Michael Berrevoets- Lourens van Rooijen – Haysam Aredelaziz – Dennis Louter.