Wetende dat we de punten langzamerhand best hard nodig hebben begonnen we deze wedstrijd toch niet zo best, of het was de tegenstander die gewoon goed speelde en ons niet in het spel liet komen maar iets meer beleving had ik toch graag gezien, en ja als je dan ook nog de doelpunten zo makkelijk weg geeft dan is het een verloren zaak, vooral doelpunt 1 en 3 waren cadeautjes  van onze kant, ondanks dat Brielle duidelijk de betere ploeg was kregen we toch een paar levens grote kansen maar die werden jammer genoeg allemaal om zeep geholpen en als onze tegenstander buiten doelpunt 1 en 3 dan logisch ook doelpunt 2 weet te maken betekent dat we de rust in gingen met een 3 – 0 achterstand en dan hou je je hart vast voor de tweede helft.

Nu die tweede helft was van onze kant duidelijk beter of het ook kwam omdat Brielle het wel goed vond en dacht het op 80 % te kunnen doen of dat wij de geest kregen geen idee maar we kregen kansen want zo was er Julian die een mooi schot snoeihard op de lat schoot, dus pech maar we bleven het in deze fase proberen en in minuut 74 was het Luuk die de bal voor trok en Arien in stelling bracht en nu was het wel raak dus 3 – 1, 5 minuten later werd Huib onderuit gehaald en gaf de scheids ons terecht een pingel die onberispelijk werd benut door Jorrit en ja dan krijg je toch hoop op eventueel een puntje maar zover kwam het jammer genoeg niet dus wederom een nederlaag met 1 doelpunt verschil.

Zoals gesteld dat Brielle dacht het met 70 a 80 % te kunnen doen blijft toch wel de vraag mijnerzijds waarom de eerste helft zo slap en de tweede helft duidelijk beter mannen dat mag gewoon niet gebeuren, vanaf nu moeten we de mouwen op stroken en weten dat we de punten keihard nodig hebben om een langer verblijf in de reserve 1e klas te continueren.

De vervanger van onze vaste vlagger Jan Lamein en wel Jan Onck heeft mijn inziens veel vrienden gemaakt in de Briel zo te horen wat er allemaal gezegd werd op de tribune, we gaan het hier niet herhalen maar of je ooit voor een feestje wordt uitgenodigd door de Briel dat geloof ik niet Jan.

Opstelling: Tom v d Broek, Jefffrey Wupkes , Ronald Arkestein,  Luuk Halve, Kevin Bouter, Jens de Graaf (Coen Hordijk) Julian Tinbergen (Rick Zwaard) Jorrit Fortuin, Jessy Zwaard (Kees Louter) Huib van Barneveld, Arien Oprel.