Wegens technische problemen gaat het helaas weer niet lukken, volgende week gaan we het weer proberen.

Afgelopen weekend wilde MVV ’27 op haar website al de wedstrijd van MVV ’27 live streamen, maar helaas weigerde de apparatuur. Komende zaterdag zal er een nieuwe poging gewaagd worden. Als de techniek ons dan niet in de steek laat, worden alle wedstrijden op veld 1 live uitgezonden op onze site met als hoofdwedstrijd MVV ’27 1 – DUNO 1 om 14:30.

Met het camerasysteem van Usportfor wordt het in de toekomst mogelijk om wedstrijden te streamen, maar ook om snel de hoogtepunten van wedstrijden op veld 1 te bekijken. De camera’s staan geïnstalleerd op de hoofdtribune en zijn zo ingesteld dat zij te allen tijden de bal volgen op het veld. Ook voor trainers zijn de beelden bruikbaar om wedstrijden te analyseren.

Onder voorbehoud dat de techniek deze zaterdag wel zijn werk doet, kun je dus zaterdag vanuit je luie stoel de wedstrijden op veld 1 bekijken. De wedstrijd van MVV ’27 1 zal zelfs ook op de website van Voetbalrotterdam uitgezonden worden. Niet zo leuk als de wedstrijd vanaf de zijlijn bekijken natuurlijk, maar wel een mooi alternatief voor degenen die niet naar sportpark de Commandeur kunnen komen.