Na vijf jaar al het ‘lief en leed’ te hebben gevolgd binnen de club hebben Wouter Jansen, Joop van Berkel, Karen Krijger en Eveline Nooteboom besloten dat het tijd is voor nieuwe mensen.

Vijf jaar geleden is men gestart met deze (zeer gewaardeerde) commissie. Vele leden hebben in de afgelopen jaren namens MVV ’27 een bezoekje of een kaartje gehad.

Als MVV ’27 vinden wij dat een club er niet alleen voor de zaterdagen is. Een club hoort er ook voor je te zijn wanneer het even tegenzit (denk aan langdurige blessures, een ernstige ziekte of wellicht botbreuken). Gelukkig is er ook een andere kant, want wij vinden ook dat je feestjes samen moet vieren (denk aan jubilea, geboortes of bruiloften).

Nu de huidige commissieleden een stapje terug gaan doen komt er plek vrij voor nieuwe enthousiastelingen. Ben jij sociaal ingesteld en wil je iets betekenen voor deze zeer gewaardeerde commissie? Mail dan naar: aandacht@mvv27.nl of spreek een van de huidige leden (Wouter, Joop, Eveline, Felice of Karen) aan bij de club. Dan kunnen we samen kijken naar een goede rolverdeling voor komend seizoen.

MVV ’27 wil de afscheid nemende leden alvast hartelijk danken voor hun inspanningen tijdens de afgelopen jaren!