Het Maaslandse bedrijf Risicobalans gaat MVV ’27 de komende drie-en-een-half jaar helpen bij het vroegtijdig signaleren van risico’s. In samenspraak met het bestuur worden passende maatregelen getroffen.  Zo blijft de club zelf aan het stuur.

De ondernemer achter Risicobalans is Walter Willemse (foto links). Walter woont met zijn vrouw en drie kinderen in Maasland. In januari 2015 startte Walter zijn eigen adviesbedrijf. Hij is in het bezit van alle relevante diploma’s en heeft 25 jaar praktijkervaring bij het adviseren van bedrijven.

Risicobalans is gespecialiseerd in risicomanagement. Het bedrijf richt zich hoofdzakelijk op middelgrote ondernemingen uit zowel de agrarische sector als de MKB-markt. Haar kracht is het ontwerpen en implementeren van een passend risicobeleid.

En dat gaat Walter Willemse nu dus ook voor MVV ’27 doen. Dat het tot een samenwerking is gekomen tot beide partijen is geen toeval. Walter is een echte Maaslander en heeft vroeger zelf bij MVV ’27 gevoetbald. Hij speelde vanaf de E-tjes bij MVV ’27 in de jeugd en was daarna nog jaren actief in een vriendenteam. Daarnaast speelde hij ook nog jaren in de zaal. Momenteel is hij als coach betrokken bij de JO17-3, het team waar ook zijn zoon Sebastiaan deel van uitmaakt.

Walter is blij dat hij de club waar hij al zo lang bij betrokken is nu ook op zakelijk vlak kan helpen: “MVV ’27 voelt als een grote familie, waarbij we allemaal ons steentje aan bij kunnen dragen. Ik ben trots dat ik al ruim veertig jaar bij deze verenging betrokken mag zijn en de club nu ook op deze manier kan ondersteunen.” MVV ’27 is Walter en zijn onderneming hier natuurlijk heel erg dankbaar voor.