Komende zaterdag gaat MVV ’27 op bezoek bij HBSS, de ploeg die vijf weken geleden in Maasland een flink pak slaag kreeg (6-0). Sindsdien zijn de Schiedammers met een indrukwekkende opmars bezig gezien de steeds groter uitvallende overwinningen (2-0, 3-0 en 5-0). Inmiddels is na die laatste winstpartij de laatste plaats verlaten ten koste van HVV Hercules en het niet sterk draaiende Maasdijk is met vijf punten min of meer ook in het vizier. Samen met Naaldwijk en Schipluiden voert HBSS ongeslagen de derde periode aan met negen punten. Wie had dat in de herfst verwacht?

MVV ’27 heeft een meer dan redelijk voorjaar met twee verliespartijen, drie gelijkspelen en vier winstpartijen. Zeker het laatste duel bij KMD biedt hoop op een goed vervolg. Een en ander houdt wel in dat men vanaf het eerste fluitsignaal wakker moet zijn.

Voor wat betreft de nieuwe ingang van het Sportpark Harga is een en ander van de HBSS-website geplukt: vanaf zaterdag 30 maart j.l. is de nieuwe hoofdingang naar ons nieuwe gebouw geopend. Dat betekent dat iedereen nu op de grote parkeerplaats moet gaan parkeren en langs veld 4 en het gebouw van Hermes naar het gebouw toe moet komen. De toegang van de parkeerplaats is via het Trimpad. De nieuwe hoofdingang is alleen voor fietsers en voetgangers. De aanwezige parkeerplaatsen daar zijn niet voor algemeen gebruik. Deze zijn gereserveerd voor van der Ree Catering, KomKids en de facilitaire diensten van SVV en HBSS.