Al geruime tijd is MVV ’27 bezig met de implementatie van een camerasysteem op veld 1, wat het mogelijk maakt video-opnamen te maken van wedstrijden die op het betreffende veld worden gespeeld. De camera’s hangen al een tijdje en aanstaande zaterdag gaan we proberen een eerste wedstrijd te streamen op onze website: MVV ’27 2 – Smitshoek 2.

Het camerasysteem van Usportfor moet het in de toekomst mogelijk maken om wedstrijden te streamen, maar ook om snel de hoogtepunten van wedstrijden op veld 1 te bekijken. De camera’s staan geïnstalleerd op de hoofdtribune en zijn zo ingesteld dat zij te allen tijden de bal volgen op het veld. Ook voor trainers zijn de beelden bruikbaar om wedstrijden te analyseren.

Zaterdag gaat MVV ’27 uittesten of het systeem een wedstrijd live kan streamen op haar website. De wedstrijd tussen het tweede elftal van MVV ’27 tegen koploper Smitshoek (aanvang 11:30) zal wellicht de boeken ingaan als de eerste wedstrijd van een MVV-team welke live is te volgen op internet. Omdat het een test betreft, kunnen we natuurlijk nog geen garanties geven, dus de echte liefhebbers zijn natuurlijk van harte uitgenodigd om de wedstrijd vanaf de tribune te volgen op sportpark de Commandeur.