Kmd Vr1 – MVV’27 VR1 Eindstand 2-4.

Soms telt alleen de uitslag!!!!

Je kunt vantevoren alles vertellen en alles uitleggen hoe je wilt spelen maar het moet binnen de lijnen gebeuren. Het was heerlijk weer en Kmd was een heerlijke tegenstander waarin we konden laten zien hoe ver we waren als team. We trainen al weken met een heerlijke opkomst waarin we grote stappen maken dus vandaag konden we het laten zien. Met 12 van de 19 eigen meiden en Britt uit de MO17-2 begonnen we met heerlijke passes en combies. In zo’n wedstrijd moet je snel op voorsprong komen om het later uit te bouwen. Na welgeteld 6 minuten stond het 0-2 en voor mijn gevoel werd het een wedstrijd dug-outen voor mij. Dus niet. Na deze stand werd het zo rommelig in het veld dat ik met 15 stofzuigers de rommel niet op had kunnen ruimen. Geen aannames, geen 2e bal, alles buitenspel, inspelen naar de verkeerde kleur, al met al het werd een zootje. Toch maken we de 0-3 nog voor de rust.

Je denkt dan na de rust het lekker uit te spelen maar dan gaat er een 12e man de wedstrijd bepalen. Alles 1 kant op en heel veel meiden naar de grond met dus veel stilstaande momenten. We komen totaal niet meer in ons spel en je ziet dan dat zij sterker worden. Eigenlijk ongelofelijk dat ze elke week verliezen en haast onderaan staan. Een heerlijke aanval toch op onze Rozemarijn en ze wordt neergehaald en je verwacht een fluitje, maar nee hoor. Dan in onze 16 een overtredingkje en hup hij ligt hem hier wel op de stip, 1-3. Ze krijgen weer geloof en wij kakken verder in en de 2-3 is een vervolg. Het zal toch niet gebeuren. De tijd strompelt door en daar waar die in de 1e helft na 35 minuten al probeert af te fluiten, daar laat ie nu haast 11 minuten door spelen. Gelukkig nog een uitval en onze helemaal verrotte Roos neemt haar revanche en zet de eindstand op het bord, 2-4.

Moraal van deze week. We stonden tot de uitslag van Dsvp-Exc.M even bovenaan en nu weer gewoon gedeeltelijk 1e. Klein puntje is dan wel dat we iets meer wedstrijden hebben gespeeld.

Ladies volgende week weer een tegenstander die ons meer ligt denk ik. Deze week weer lekker trainen en voor nu fijn weekend. Britt onwijs bedankt voor het mee willen spelen.