De lente is echt aangebroken. Langs de lijn is het goed vertoeven met een bakkie koffie en onze kids hebben er veel zin in. Dat laten ze ook zien door direct druk te zetten op het doel van HOV. 3 serieuze kansen binnen de eerste paar minuten gaan er niet in tot Tijn de score opent met een strakke bal over de grond. Nu gaat het snel. Ivan maakt 0-2 en kort daarna volgt de linkse van Mats.

Ivan legt aan om te scoren
BOEM in de verre hoek ……0-2

In het 2de kwart komt de weerstand van HOV. De kleinste speler van HOV kan erg mooi dribbelen en kappen en speelt onze mannen af en toe helemaal zoek. Verdiend scoort hij dan ook het eerste punt voor HOV. Even later volgt er weer een aanval van HOV. Metin stopt deze op het middenveld en komt tot voor het doel en schiet. De bal komt in de kluts en valt precies goed voor Tijn zijn rechter en zonder twijfel scoort hij weer. Goed opgesteld voor de afvallende bal. Met 1-4 op het bord gaan de mannen in het zonnetje aan de limonade.

Begin 2de helft scoort HOV. Daar schrikken onze mannen niet van. Een lange uittrap van de HOV keeper komt bij Sem terecht en met buitenkant voet krult hij de bal prachtig in de hoek van het goal. 2-5. Sem is gebrand op meer goals en gaat achter elkaar door met punten maken. Op naar zijn hattrick en dat lukt. LEKKER SEM!! 2-7. Weer blijkt dat goed overspelen echt goed werkt. Tijn maakt een prachtige solo vanuit het middenveld en paast strak naar Justus. Heerlijk punt. 2-8. Even later komt Tijn in de hoek aan de bal en weer krijgt hij de bal mooi voor het doel. Jammer dat deze mooie paas geen goal werd. De ene na de andere mooie aanval van MVV volgt waardoor de keeper van HOV het best druk heeft. Na een schot van Erik bokst hij de bal weg, Ivan staat goed opgesteld voor de afvallende bal, neemt aan en BOEM! Heerlijke goal. 2-9

In het 3de kwart vindt het spel zich vooral rond het middenveld plaats. Veel acties van beide teams maar geen goals, totdat Sem de bal van ver naar Justus paast die tot scoren komt. De 10 is gehaald!

Mats komt na de wissel weer in het veld en kan kort daarna met links zijn 2de goal maken. Eerder in de wedstrijd maakte de kleinste jongen van HOV grote indruk met zijn baltechniek. Nadat hij zeker 4 MVV’ers had gedold met mooi kapwerk scoorde hij verdiend 3-11.

Onze mannen hadden door dat het vrijstaan en paasjes geven toch goed werkt en dat bracht Sem weer in scoringskans. Hij sluit de partij af met 3-12. Een compliment aan het team en de coaches voor het overspelen!